Toplukonaklılar Derneği iftarda buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze, Giresun Şebinkarahisar ilçesi Toplukonak Köyü Derneği, 29 yıldır geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sene 200  kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Şebinkarahisar Toplukonak Köyü Derneği, 29 yıldır aralıksız devam eden birlik ve beraberliğin artırılması, yeni nesillerin kaynaşması amacıyla onbir ayın sultanı Ramazan’da geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi. 200 KİŞİLİK İFTAR

Beylikbağı Şeyh Şamil Camii konferans salonunda düzenlenen ve 200 hemşehrinin ağırlandığı iftar programında Dernek Başkanı Recep Günay misafirleri kapıda tek tek karşıladı. Hemşehriler ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

Ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve dualar edildi. Dernek başkanı  Günay Yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür etti “Üyelerimizin birlik ve beraberliğini artırmak ve kaynaşmasını sağlamak, gönüller arası bağları kurmak ve Ramazan’ın maneviyatında huzur bulmak için 29 yıldır pandemi hariç süre gelen geleneksek iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Kurulduğu günden bugüne halis niyetlerle bu tarz çalışmalara imza atan ve derneğimizin bugüne kadar gelmesinde önemli katkıları olan başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi. MUHTAR ADAYI OLAN HEMŞERILERINE DESTEK İSTEDİ Günay,konuşmasında önceki dönem dernek başkanı olan. Muammer Suyabatmaz Mimarsinan Mahallesinde, dönemin Denetleme kurulundan sorumlu başkan yardımcısı emekli eğitimci Halil Yandık Gebze Kirazpınar Mahallesinde muhtar adayı olması dolayısıyla köylüsü olup muhtar adayı olanlara da destek ve oy istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
0
komik
Komik
Toplukonaklılar Derneği iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

gebzearena ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin